2010. június 16., szerda

Virágos neszesszer

Pénteken lesz a suliban az évzáró, ezért ma Andor tanítónénijének is varrtam egy neszesszert. A virág levehető, kitűzőként is használható. Nekem tetszik ez a megoldás, lesz ilyen táska is. :) Most már csak azt remélem, hogy az osztályfőnöknek is tetszik majd. :)







6 megjegyzés:

aaműhely írta...

Lidércke nagyon kedves neszeszer, és most veszem észre mennyi szép (kitűző) virág nyílt nálad. Andi

Ledorka írta...

Látod, Andi, új mániám van. :))) De már kombinálom a varrással! :))

Shushanna írta...

Tökéletes! Imádom!
Varrd a táskákat! :)))
A kombináció nekem nagyon tetszik...szeretem, ha az egymástól jellegében elütő anyagok így találkoznak. Nekem ezen is látszik, hogy Lidérckés...:) Valamitől van a színeidben és a formáidban egy csak Rád jellemző valami...Jók lesznek! :)

Tiffanylda írta...

Nekem nagyon tetszik nálad minden! Hogy kombinálod a dolgokat, az még jobb,+1 ötlet!
Irigylem az óvó és tanító néniket!!! Nálunk meg mindig üvegből készült dolgokat kapnak!:) Majd ha már az egész tanári karnak lesz lidérckés szatyra, akkor esetleg barterozhatnánk!:) Persze nem akarok tolakodni, ez csak egy légből pottyant ötlet volt!:)

Ledorka írta...

De aranyosak vagytok! Olyan jól esik! :))
Ildi, ezer örömmel csereberélnék veled, dehogy tolakodtál! Csak szólj, hogy mit szeretnél. :)

Tiffanylda írta...

Szerintem majd Te szólj, mert az üveg egy más téma!..A blogomon oldalt vannak néha cseredolgok, majd szólj, ha éppen olyat találsz, ami tetszik, vagy jó lenne valakinek! Én tudni fogom, hogy mit kérjek!:)Jó lesz karácsonykor is, vagy jövőre, ahogy megtalálod az "igazit"!:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails