2010. október 10., vasárnap

Ismerős forma

A nyers táska mintájára készült ez a tatyó csak őszi színekben. Szintén nagy terhek hordása vár rá, ezért erős, vastag munkaruhavászon a külseje. Ez alá a réteg alá került egy vízlepergető anyag, majd a bélés, ami  ugyanaz az anyag, mint a levelek zöldje. 


Mivel extra nagy táska (45 cm széles, 40 cm magas, 5 cm mély), nagy virágot készítettem hozzá, kb. 11 cm az legnagyobb szirmok átmérője. A virág, természetesen. levehető, cserélhető, hiszen kitűzőalapra öltögettem. Belül egy hosszú, osztott zseb van, és kulcstartó karabiner. Mágneszárral csukható.




 

6 megjegyzés:

Kriszpicur írta...

Jujj,de tetszik,jujj-de,jujj-de:)
Nagyon klassz!!!!!

Shushanna írta...

A nyers szépség, továbbra is az egyik legszebb alkotásod számomra. Nekem a fedlap nélkül kicsivel jobban tetszik a fazon, ha virággal készíted. (Honnan is ismerős a virág, honnan is?...:)
Ha viszont fedlappal, akkor inkább valamilyen kevésbé romantikus motívummal lehetne megpróbálni. De nem kell ám hallgatni a belebeszélésembe! :)))

Ledorka írta...

Krisz :)))

Zsu, hogy neked a nyers a kedvenced, az teljesen érthető. :))
Ez egy óriási táska, valahogy hiányzott valami felülről. A fazon szögletes, az anyag meg elég merev, férfias, gondoltam, elkél még némi lágyítás a virágon kívül, ezért lett íves a fedlap. No, de nem baj az, ha nem mindig egyeznek a vélemények! :)))

Shushanna írta...

Persze... Viszont az biztos, hogy messziről kiszúrnám, hogy Lidércke öltögetés, mert ennek is megvannak a rád jellemző vonalai... és ez jó! :)

Ledorka írta...

De még mennyire.... :)

sesame írta...

nagyon tetszik ez a fazon! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails