2011. március 3., csütörtök

Dupla poszt fákkal, ékszerekkel

Ezt most muszáj, így... 
Meghozta a férjem a két új ékszerfát, és így, festés nélkül is muszáj megmutatnom őket, annyira odavagyok értük. :)) Nem is tudom, kell-e az a festés... Megkérdeztem az illetékest ( :) ), azt mondja, maga a vas rozsdamentes, legfeljebb a hegesztéseknél korrodálódhat a cucc, ha tartósan párás, vizes helyen van. No, de könyörgöm, ki öntözi az ékszerfáit?! Ugye, ti sem? Festés nélkül annyira.... ööö... keresem a szót.... rusztikus? Akár modern is lehet... Á, mindegy is, klasszak, és kész. :) A fenyő a kedvencem. Felhívnám a figyelmet a csúcsán lévő csillagra!






Ezek most jó magasak, szélesek, és mint ahogy a képen is láthatjátok, nem is csak ékszerhez jók. Dekorációnak is szuperek a szívekkel!

Lehetne attól is dupla a poszt, hogy két fát mutatok, de attól is, hogy pár ékszert is mutatok, nem csak "vasat".
Életem első nemezelésének eredményei, a lila golyócskák lógnak a fákon, fülbevaló, és nyaklánc-bogyókként Mostanában ezeket hordom. :) A köves lánc egy "félrenézés" az eredménye. Az úgy volt, hogy megláttam egy képet, amin úgy tűnt, egy organza szalag van összefogva két bőrcsíkkal. Aztán jobban megnéztem, és akkor láttam, hogy az 3 db organza szalag, csak kettő közülük elfordult, és az "élük" látszik. Igen ám, csak addigra már megtetszett az ötlet, hogy összekapcsoljak egy szalagot két bőrcsíkkal, mert az milyen jól mutat. És tényleg... ugye? :)

5 megjegyzés:

Timi írta...

Gyönyörűek az ékszerek is és a fák is! :)

Csipkerózsika írta...

Nagyon mutatósak, ügyes párod van:))

Piroska írta...

Nagyon ötletesek!
Ki is fognak zöldelni,ha valóban megérkezik a tavasz? :)))))
Pirimami

Abile írta...

Hogy ti miket tudtok!! :o)) Nagyon jók lettek a fák és az ékszerek is, meg kell nézzem őket rajtad is!! :o)

Ledorka írta...

Bizony, de még milyen ügyes. :)
HA veszek zöld festéket, akár ki is zöldülhetnek.;)
Anikó, csak összehozzuk már azt a találkát! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails